fbpx

12 medici noi la Spitalul Județean Târgoviște

12 medici noi la Spitalul Județean Târgoviște

Image
Image

12 medici tineri au fost încadrați la Spitalul Județean Târgoviște, a anunțat vineri conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, instituția care are în administrare unitatea sanitară.

Potrivit reprezentanților, cei 12 specialiști vor suplimenta 10 dintre specializările SJUT, respectiv: Pediatrie (1 medic), Farmacia nr. 1 (1 medic), Medicină Internă I (1 medic), Boli Infecțioase Adulți (2 medici), Obstetrică Ginecologie (1 medic), Igienă /S.P.I.A.M (1 medic), Cardiologie (2 medici), Anatomie Patologică (1 medic), Dermatovenerologie (1medic) și Gastroenterologie (1 medic).

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a ținut să sublinieze, cu prilejul unei conferințe de presă organizate vineri, că în spital au posibilități de carieră și asistenții ,și personalul auxiliar, precizând totodată că se depun eforturi conjugate alături de Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a asigura condiții optime pentru pacienții care ajung în unitatea târgovișteană. „De astăzi, 12 medici își încep activitatea în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște. Vreau să le mulțumesc în primul rând pentru că au ales să vină la Târgoviște, sunt medici și din județul Dâmbovița, dar și din afara județului. Îi asigur de la început, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, că, împreună cu toți colegii, vom fi alături de Spitalul Județean din Târgoviște, și cum am spus din prima zi de mandat, prioritatea numărul zero este și va fi sănătatea, și nu în ultimul rând, Spitalul Județean din Târgoviște și celelalte spitale din județul Dâmbovița”, a spus Ștefan.

Proiecte de investiții pentru SJU Târgoviște

Șeful CJ Dâmbovița a anunțat și planurile viitoare pentru Spitalul Județean Târgoviște: „Suntem în achiziție publică pentru extinderea unității de primiri urgențe, în achiziție publică pentru un sediu nou de ambulatoriu, cu o valoare de peste 17 milioane de lei. Consiliul Județean Dâmbovița, acum o lună, și-a asumat toată partea de finanțare de aproximativ 7 milioane de lei. Nu în ultimul rând, extinderea secției de cardiologie și montarea în această secție a unui angiograf, un proiect cu o valoare de aproximativ 2 milioane de euro”.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.