20 de copaci rupţi de vijelie şi mai multe acoperişuri smulse, în Târgovişte

20 de copaci rupţi de vijelie şi mai multe acoperişuri smulse, în Târgovişte
Mai mulţi copaci au fost rupţi iar câteva acoperişuri au fost smulse, în Târgovişte, din cauza vijeliei (Foto: Facebook Daniel Cristian Stan)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mai mulţi copaci au fost rupţi, unii aproape din rădăcină, iar câteva acoperişuri au fost smulse de vânt, în municipiul Târgovişte, în noaptea de duminică spre luni, din cauza vijeliei.

Au fost probleme şi cu alimentarea electrică. Pentru a face faţă situaţiei, autorităţile au mobilizat zeci de lucrătorii de la structurile de servicii de publice, solicitând şi ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Mari probleme au fost în zona centrală a municipiului.

Copaci rupţi pe străzile din Târgovişte

"Intervenție grea a administrației publice locale târgoviștene în această noapte! Aproximativ 20 de arbori rupți de vijelie, cei mai mulți pe bulevardul Libertății, branșamente electrice deteriorate, acumulări mari de apă, acoperișuri smulse, reprezintă bilanțul provizoriu al fenomenelor meteo extreme din această seară!", a anunţat primarul Daniel Cristian Stan, într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.00.

"Peste 50 de lucrători din cadrul Eco-Sal, Direcției de Salubritate, Companiei de Apă, Serviciilor Publice Municipale, plus echipajele ISU, acționează și la această oră pentru înlăturarea efectelor vijeliei", a mai precizat primarul municipiului Târgovişte.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image