Accident mortal, azi-noapte, în Dâmbovița. Un tânăr de 21 de ani, fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea

Accident mortal, azi-noapte, în Dâmbovița. Un tânăr de 21 de ani, fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un accident grav s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.30, pe raza localității dâmbovițene Mogoșani.

Polițiștii din Găești au răspuns apelului și s-au deplasat la fata locului, stabilind, din primele cercetări, că un barbat de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 401A, fără a poseda permis de conducere, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul.

"În urma producerii evenimentului, conducătorul auto a decedat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Totodată, din cercetări a reieșit că proprietarul autoturismul ar fi un bărbat din Găești", a informat IJP Dâmbovița.

Sursa citată a menționat că, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de ucidere din culpă si urt în scop de folosință,  fapte prevazute de art. 192 si art. 230 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Foto cu caracter ilustrativ

Image