fbpx

Alerta în Dâmbovița! Un leu ar fi fost văzut pe un câmp din zona Priseaca. A fost emis mesaj RO-ALERT

Alerta în Dâmbovița! Un leu ar fi fost văzut pe un câmp din zona Priseaca. A fost emis mesaj RO-ALERT

Image
Image

Autoritățile din Dâmbovița sunt în alertă după ce un bărbat a anunțat, joi, la 112, că un leu s-ar afla pe un câmp din zona Priseaca. ISU a emis mesaj RO-ALERT.

 

"La data de 12 mai a.c., un bărbat a sesizat, prin SNUAU 112, faptul că este un leu pe un câmp din localitatea Priseaca. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de verificări" , a anunțat IJP Dâmbovița în jurul orei 11.30.

ISU Dâmbovița a emis un mesaj RO-ALERT și atenționează populația cu privire la posibila prezență a animalului în cartierul Priseaca:

"A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgoviște, cartier Priseaca, zona stației Peco Helene! Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta".

Din informațiile de până acum, leul ar proveni dintr-o bază de agrement.

UPDATE - Leul ar fi fost văzut prima dată în jurul orei 10.30, pe un câmp. Atunci a fost făcut și primul apel la 112, urmat, după aproximativ o oră, de un altul care anunța că un leu s-ar afla în zona unei benzinării, potrivit stiripesurse.ro.

UPDATE - "Astăzi, 12.05.2022, a fost primită o alertă prin sistemul național Ro-Alert, potrivit căreia un leu ar fi fost observat în Municipiul Târgoviște. Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința opiniei publice faptul că cei patru lei deținuți de Grădina Zoologică din Târgoviște – două femele și doi masculi -, se află și s-au aflat tot timpul în siguranță, în adăposturile special amenajate pentru ei", a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

UPDATE 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.