Anchetă în cazul unui tânăr înarmat cu un briceag, care aștepta elevii la poarta școlii

Anchetă în cazul unui tânăr înarmat cu un briceag, care aștepta elevii la poarta școlii
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un tânăr înarmat cu un cuțit tip briceag a fost depistat de jandarmii din Dâmbovița, luni, la poarta unui liceu din Târgoviște.

Individul le-a atras atenția jandarmilor prin comportamentul său. La controlul corporal preventiv, echipajul a descoperit asupra lui un cuțit tip briceag. 

"Jandarmii dâmbovițeni aflați în misiune pe raza Municipiului Târgoviște au depistat, luni, 21 februarie a.c., la poarta unui liceu, un bărbat care manifesta un comportament suspect prin faptul că insista să se fotografieze cu elevii care tranzitau zona de acces a unității școlare.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra tânărului în vârstă de 20 de ani a fost găsit un cuțit tip briceag, cu lama de 11 cm lungime", a informat IJJ Dâmbovița marți dimineață.

Din verificările efectuate în evidențele operative a reieșit faptul că individul se afla deja sub efectul măsurii preventive de control judiciar, ceea ce înseamnă că intrase șicu altă ocazie în vizorul anchetatorilor.

"Obiectul periculos a fost ridicat în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar persoanei în cauză i s-au întocmit acte de sesizare pentru “port fără drept al cuțitului în sediul unei instituții publice”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare autorităților abilitate, au mai precizat reprezentanții IJJ Dâmbovița.

Vă reamintim că, și săptămâna trecută, un agent de pază al unui liceu din Târgovişte a alertat jandarmii, după ce doi elevi au intrat în unitatea de învăţământ cu un pistol de tip airsoft şi un briceag.

Un alt incident grav a avut loc în toamna anului trecut, la scurt timp după debutul noului an școlar.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: IJJ Dâmbovița

Image