fbpx

Angajat al Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște în stare gravă, după ce s-a accidentat manevrând o oală cu metal topit

Image
Image

Accident de muncă grav la Târgoviște! IJP Dâmbovița a anunțat, joi dimineață, că Poliția a fost sesizată cu privire la cazului unui bărbat de 51 de ani care s-a accidentat în timp ce manevra o oală cu oțel topit.

Victima este un angajat al Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafața corpului.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște fac deja demersuri pentru transportarea pacientului în străinătate. În primă fază, acesta va fi dus în București,cu ambulanța sau cu elicopterul.

„Pacientul a fost adus aseară (miercuri - n.r) cu Ambulanța. S-au făcut procedurile pentru arsură termică cu oțel topit, are afectată 55% din suprafața corpului. S-au aplicat procedurile pentru marii arși. Este acum internat în secția ATI, prin chirurgie, este cu stare stabile, conștient, cooperant. S-a luat legătura cu Ministerul Sănătății, care a făcut toate demersurile și s-au obținut aprobările pentru plecarea cu avionul de la București la Bruxelles. Suntem în așteptarea unui mijloc de transport”, a declarat pentru Mediafax doctorul Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.