ANUNȚ DE PRESĂ - “Extinderea capacităţilor avansate de producţie la SC Teknaus SRL prin investiţii în echipamente, servicii şi active necorporale”

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

ANUNȚ DE PRESĂ - “Extinderea capacităţilor avansate de producţie la SC Teknaus SRL prin investiţii în echipamente, servicii şi active necorporale”

Moreni, 27.05.2019

Societatea TEKNAUS SRL anunță începerea activității proiectului “Extinderea capacităţilor avansate de producţie la SC Teknaus SRL prin investiţii în echipamente, servicii şi active necorporale”, cod MySMIS 114480. Proiectul se implementează prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Societatea TEKNAUS SRL în calitate de beneficiar, a încheiat în data de 04.04.2019 un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Muntenia, în calitate de organism intermediar.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea competitivității SC Teknaus SRL pe piața națională și internațională de profil prin folosirea echipamentelor deja existente, respectiv prin achiziționarea utilajelor și echipamentelor high-tech, care vor conduce la creșterea capacității de producție, la dezvoltarea durabilă și sustenabilă a potențialului tehnologic pentru realizarea de noi produse cu valoare adaugată mare cu ajutorul tehnologiilor high-tech şi eco- eficiente.

Rezultatele planificate pun accent pe dezvoltarea serviciilor deja oferite, pentru a fi cât mai competitive din punct de vedere tehnic și pentru a putea veni în întâmpinarea necesităților marilor clienți internaționali.

Achiziționarea utilajelor (1 Centru de prelucrare, 1 Sistem de masură cu braț portabil 3D, 1 Sistem prindere magnetic) este atât necesară cât și oportună activității de oferire a unei game de servicii integrate. Acestea vor extinde parcul de utilaje, firma fiind capabilă să-și mențină și să-și deservească nevoile clienților. Astfel, se vor obține rezultate superioare, venituri mai ridicate, afacerea dezvoltându-se în continuare.

Scopul specific al proiectului constă în: - creșterea capacității de producție cu 10% până la sfârșitul perioadei de durabilitate a proiectului, prin achiziționarea softului, sistemelor de management, sistemului de certificare de proces, respectiv unui număr de 3 de echipamente și utilaje înalt tehnologizate de nivel high-tech pentru modernizarea și dotarea infrastructurii, care să asigure performanța rezultatelor de producție și extinderea numărul de produse cu valoare adăugată mare prin dezvoltarea de tehnologii inovative; - creșterea numărului de angajați prin crearea a 3 noi locuri de muncă și menținerea acestora; - creșterea cifrei de afaceri din activități de producție cu 20% într-un interval de 7 ani prin modernizarea.

Proiectul se va derula în Moreni, str. Teiș, nr. 16D, Cod poștal 135300, jud. Dâmbovița în perioada 04.04.2019-31.12.2020, cu valoarea totală de 2,031,614.41 lei din care finanțare nerambursabilă (FEDR) 905.386,17 lei și 159.774,03 lei de la bugetul de stat.

Date contact beneficiar: Moreni, str. Teiș, nr. 16D, Cod poștal 135300, jud. Dâmbovița; Dl. Tătaru Florin, manager de proiect, director societate; Tel: 0730072898 / 0372899810; E-mail: fAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Image
Image