fbpx

Apel disperat pe Facebook, după ce un tânăr din Dâmboviţa a fost găsit mort, în apartamentul său din Anglia. Familia nu are bani să-l aducă acasă

Image
Image

Andrei, un tânăr de 23 de ani, din comuna dâmbovițeană Răzvad, a fost găsit mort în data de 5 iunie, în locuința sa închiriată din Anglia. Acesta plecase din ţară acum doi ani, în încercarea de a+şi găsi un trai mai bune.

Potrivit realitateadedambovita.net, tânărul a fost găsit de autorităţi. Avea venele tăiate şi prezenta mai multe vânătăi pe corp. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii, dar nu numai, în timp ce familia este convinsă că băiatul a fost ucis.

Mama lui Andrei a vorbit cu acesta, ultima dată, pe 23 mai, iar de atunci tânărul nu le-ar mai fi dat rudelor niciun semn de viață. Greu încercată de această pierdere, familia se confruntă acum și cu o altă problemă. Pentru a aduce în țară trupul neînsuflțit al băiatului are nevoie de aproape 7.000 de euro, sumă de care nu dispune.

În spațiul on-line a apărut deja un apel lansat de rudele îndoliate." VA ROG DIN SUFLET SA NE AJUTATI PENTRU REPATRIEREA VARULUI MEU ANDREI POPESCU. DEMERSURILE DUREAZA INTRE 3 SI 4 SĂPTĂMÂNI SI COSTA INTRE 5000-7000 DE LIRE, O SUMA PE CARE FAMILIA POPESCU NU DISPUNE.

VA MULȚUMIM.

LEI: RO55RNCB0128163694420003

GBP: RO98RNCB0128163694420005

pentru GBP- SWIFT:RNCB RO BU (POPESCU GEORGIAN)

Adresa deținătorului de cont ( Recipient bank adress ) : Județ Dâmbovița, Comuna Răzvad, Strada Principală, nr. 271", a transmis unul dintre verii tânărului pe rețelele de socializare.

"OAMENI BUNI!!! Revenim din nou la dumneavoastra cu aceeasi rugaminte!!! Si-o sa facem asta in fiecare zi, pana cand acesti parinti isi vor putea inmormanta copilul!!! Stim ca, daca vrem, SE POATE!! Donati din putinul vostru!!! Pentru cei care nu aveti posibilitatea sa mergeti la banca, exista urna pentru donatie la sediul Primariei Razvad. Va multumim anticipat pentru gestul vostru umanitar!" este și apelul lansat și de primarul comunei Răzvad, tot prin intermediul rețelei de socializare.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.