Au început lucrările pentru reabilitarea celei mai importante piețe publice din Târgoviște

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

De o săptămână, cea mai importantă piață publică din Târgoviște s-a transformat în șantier. Obiectivul, care nu a mai beneficiat de investiții de multă vreme, a intrat într-un amplu proiect de reabilitare și modernizare.

Primarul municipiului, Cristian Stan, a anunțat că lucrările, care au debutat la începutul săptămânii trecute, vor dura nouă luni. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.

"Piaţa Tricolorului va fi reabilitată integral, în cadrul unei investiţii care presupune, în linii mari, realizarea unui paviment din granit, durabil, uşor de întreţinut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general şi ornamental cu elemente moderne şi economice, refacerea traseelor instalaţiilor edilitare electrice, a celor de apă şi canalizare, realizarea unor spaţii verzi care să îmbunătăţească calitatea spaţiului civic. Durata proiectului este de 9 luni, iar rezultatul va fi deosebit, actualul platou din centrul oraşului urmând a fi transformat într-un spaţiu urban primitor şi relaxant", a transmis edilul.

 

 

Image