fbpx

Bărbat arestat preventiv după ce a spart geamurile unei societăți comerciale

Bărbat arestat preventiv după ce a spart geamurile unei societăți comerciale

Image
Image

În cursul serii de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că un bărbat a spart geamurile de la firma sa.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la un punct de lucru al unei societăți comerciale, tulburând ordinea și liniștea publică.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta se afla sub control judiciar, măsură dispusă în ziua de 14 inuarie 2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice, fapte comise în dauna aceleiași părți vătămate.

Polițiștii au procedat la reținerea bănuitul pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a.c., față de acesta, instanța de judecată a dispus înlocuirea controlului judiciar pentru 60 de zile cu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

Imagine cu caracter ilustrativ, Digi 24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.