fbpx

Bărbat reținut, în Dâmbovița, după ce și-a dat afară din casă concubină, împreună cu copilul de 6 ani. În urma lor, a incendiat ușa

Bărbat reținut, în Dâmbovița, după ce și-a dat afară din casă concubină, împreună cu copilul de 6 ani. În urma lor, a incendiat ușa

Image
Image

IJP Dâmbovița a anunțat, joi, că a reținut un bărbat de 49 ani a fost  reținut de polițiști,  pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere. Măsura a fost luată după ce, pe 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că a fost alungată din locuință, împreună cu copilul, de către concubinul sau.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, la poarta locuinței, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloșari, și copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani. Totodată, polițiștii au procedat la identificarea și imobilizarea bărbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vătămată și ar fi incendiat uşa de acces în locuință.

Pe numele lui, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu prin intermediul căruia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puțin de 100 metri.

Față de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, fapte prevăzute de art. 199 și art. 253 din Codul Penal”, precizează polițiștii.

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, față de individ a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar bărbatul în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița. În cursul zilei de joi, acesta va fi prezentat unității de parchet competente  pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.