Image

Bătrân găsit decedat, într-un șanț, pe marginea DN7. Omul a fost lovit de mașină și abandonat acolo de șofer

biciclist decedat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 81 de ani a fost găsit vineri, într-un șanț de pe DN7, în localitatea Crângurile. Polițiștii au descoperit repede că bătrânul găsit decedat fusese victima unui accident rutier, fiind lăsat acolo de șoferul care îl acroșase azi-noapte cu mașina.

 

"La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un șanț se află căzut un bărbat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe drumul național 7, în localitatea Crângurile, unde au identificat un bărbat decedat, iar în apropierea acestuia a fost descoperită o bicicletă.

Din primele investigații, victima ar fi un bărbat de 81 de ani, care, în cursul nopții de 27 spre 28 octombrie a.c., ar fi fost acroșat de un autovehicul.

Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier.

Acesta a fost identificat de polițiști în persoana unui bărbat de 35 de ani, urmând să fie condus la sediul Poliției Orașului Găești", au informat reprezentanții IJP Dâmbovița.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului rutier, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image