fbpx

Charlie Ottley a filmat în Târgovişte pentru sezonul 2 din "Flavours of Romania"

Charlie Ottley a filmat în Târgovişte pentru sezonul 2 din "Flavours of Romania"

Jurnalistul Charlie Ottley promovează frumuseţile ţării în documentarul "Flavours of Romania", disponibil pe Netflix (Foto: Facebook Flavours of Romania)

Image
Image

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizatorul deja celebrului documentar „Flavours of Romania”, al cărui prim sezon e disponibil pe platforma Netflix, a filmat zilele trecute în Târgovişte, urmând să-i dedice municipiului un segment în sezonul doi al producţiei media.

„Celebrul serial documentar «Flavours of Romania», realizat de către jurnalistul britanic Charlie Ottley, cel care a  promovat România prin documentarul «Wild Carpathia», va dedica o parte și Târgoviștei noastre. În urmă cu o săptămâna, după o scurtă vizită la primărie, au fost filmate cadre generale cu orașul, parcurile, Curtea Domnească sau Turnul Chindiei, plus o scenă de gătit la un restaurant de pe centrul vechi. Mulțumim, Charlie Ottley și Oana Mihai, pentru prezența la Târgoviște, dar, mai ales, pentru ceea ce faceți pentru promovarea României!”, a transmis primarul Daniel Cristian Stan, într-un mesaj publicat recent pe contul său oficial de Facebook.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.