fbpx

CNI a lansat licitația pentru construirea unui dispensar, la Mănești

CNI a lansat licitația pentru construirea unui dispensar, la Mănești

Image
Image

Compania Națională de Investiții a publicat, săptămâna trecută, anului referitor la organizarea licitația pentru găsirea unui constructor care să realizeze un nou dispensar, la Mănești.

Investiția în construirea unui dispensar pentru locuitorii din Mănești este estimată la 1.938.123,97 de lei, fără TVA. Proiectul este derulat prin Compania Națională de Investiții, în cadrul subprogramului “Unități sanitare”.

Obiectivul va avea o suprafață desfășurată de peste 316 mp. “Imobilul va avea o suprastructură în cadre din beton armat cu închideri din zidărie din cărămidă cu goluri verticale placată cu termosistem şi acoperire în şarpanta din lemn cu învelitoare din tigla metalică. Se doreşte construirea unui imobil care să adăpostească funcţiuni necesare unui dispensar uman. Sunt propuse ca funcțiuni principale 1 cabinet medical, un cabinet pentru tratamente, o farmacie, un cabinet stomatologic. Ca şi funcţiuni secundare se vor regăsi 2 camere de sterilizare, centrală termică, grupuri sanitare pentru personal şi pacienţi inclusiv pentru cei cu dizabilităţi, vestiar personal medical, grup sanitar personal medical, un windfang”, menționează anunțul din SICAP.

Ofertele pot fi depuse până pe 6 februarie.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.