Consiliul Județean Dâmbovița derulează singurul program de internship din administrația locală

sediu consiliul judetean dambovita
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Consiliului Județean Dâmbovița a lansat, în luna septembrie, programul de internship pentru tineri, unicul de acest fel, la nivel național, pentru administrația locală.

“Consiliului Județean Dâmbovița își deschide porțile pentru tinerii care doresc să se implice activ în viața județului prin participarea, timp de 248 ore - pe parcursul a 3 luni consecutive, la un important program de internship. Îmbunătățirea cunoștințelor tinerilor, dobândirea de experiență profesională și familiarizarea cu procesul legislativ și administrativ pe care îl realizează instituția noastră sunt câteva dintre obiectivele care alcătuiesc misiunea programului de internship al Consiliului Județean Dâmbovița”, au transmis reprezentanții CJD.

Stagiarii selectați își vor desfășura activitatea, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021, în structurile aparatului de lucru al Consiliului Județean Dâmbovița, în baza celor nouă posturi alocate în acest sens la Direcția juridică, contencios, administrarea patrimoniului (2 posturi), Direcția strategii, programe și investiții (2 posturi), Direcția economică (2 posturi), Direcția tehnică (1 post), Compartimentul imagine, relații externe (1 post), Serviciul tineret, sport, turism, asociații, fundații (1 post). “Timpul de muncă în cadrul acestui program va fi de 20 ore pe săptămână – 4 ore pe zi. Toate activitățile pe care stagiarii le vor desfășura la Consiliul Județean Dâmbovița se vor desfășura sub stricta îndrumare a unui coordonator. La nivelul instituției, coordonatorul programului - prin dispoziția președintelui - este doamna Claudia Gilia. La nivelul fiecărei direcții, directorii vor fi coordonatorii celor care vor activa în program”, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

La finalul celor trei luni de internship, Consiliul Județean Dâmbovița va elibera pentru fiecare dintre stagiarii participanți un certificat pentru a-l folosi drept dovadă în viitorul său parcurs în carieră.    

Detaliile despre program pot fi consultate pe site-ul instituției, www.cjd.ro, la secțiunea „Informații utile”, au mai precizat reprezentanții CJD.

 

 

 

Image