fbpx

Containere în locul corturilor pentru triaj, la Târgoviște

Containere în locul corturilor pentru triaj, la Târgoviște

Image
Image

Trei ansambluri modulare de containere încălzite au fost achiziționate și amplasate în incinta sediului central al SJUT, acestea înlocuind corturile în care se făcea triajul pacienților.

Consiliul Județean Dâmbovița a anunțat că, în această perioadă, Unitatea de Primiri Urgențe a SJUT se confruntă cu un număr zilnic de aproximativ 150 de pacienți cu suspiciune de Covid, care se prezintă pentru testul PCR și investigații medicale.

Cele trei containere au fost amplasate la Ambulatoriul de specialitate (44 mp), în Policlinică și la Unitatea Primiri Urgențe (75 mp) dar și la Secția de Boli Infecțioase (75 mp).

Valoarea totală a achiziției este de 369 348,25 lei.

"Atât pentru mine, cât și pentru toți colegii mei din Consiliul Județean Dâmbovița, prioritatea este și va rămâne Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. De la prima vizită, împreună cu conducerea spitalului, cu medicii, cu asistenții, cu personalul administrativ, am promis dâmbovițenilor că, în perioada de iarnă, vom avea pentru cei care sunt suspecți sau diagnosticați cu Covid 19 condiții mai bune și vom desființa corturile de triaj și vom aduce containere încălzite", a declarat președintele CJ Dâmbovița, la primirea containerelor.

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.