Contract de 6,5 milioane de lei pentru extinderea secției de Cardiologie de la SJU Târgoviște

cardiologie sju târgoviște
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Conducerea CJ Dâmbovița a semnat, săptămâna trecută, contractul de execuție pentru lucrările de extindere a secției de Cardiologie, acesta fiind al treilea proiect de investiții derulat în această perioadă la Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat că valoarea investiției se ridică la aproximativ 6,5 milioane de lei, aceasta fiind finanțată în totalitate din bugetul județului.

„Totodată, așa cum am promis, pentru dotarea acestei secții moderne, vom achiziționa și un aparat angiograf. Odată pus în funcțiune aparatul angiograf, pacienții nu vor mai fi transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București. În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid aici, la Târgoviște”, a mai declarat acesta.

 Noul corp de clădire va avea aproape 450 mp și va include sala unde va funcționa aparatul angiograf, cameră control, cameră tehnică, un spațiu pentru echiparea medicilor, depozitul de echipamente, cabinete pentru medici, asistente și infirmiere, un depozit pentru materiale sterile și instrumentar steril, grupuri sanitare, vestiare, o zonă de acces personal, spațiu preoperator, spațiu postoperator, spațiu dezechipare pacienți, zonă de acces pentru pacienți, cameră și depozit pentru materiale de curățenie, zonă de spălare a instrumentarului și un depozit pentru deșeuri medicale.

„Extinderea Secției de Cardiologie este cel de-al treilea proiect pe care îl implementăm la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgoviște. În momentul de față, se mai lucrează la extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe, dar și la construirea unui nou ambulatoriu de specialitate. Valoarea celor trei investiții se ridică la aproximativ 32.000.000 de lei”, a mai anunțat Corneliu Ștefan.

Recent, SJU Târgoviște a scos la concurs și peste 30 de posturi, căutând să recruteze inclusiv un medic specialist în Cardiologie.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

 

Image