Contract de peste 850 de milioane de lei pentru lărgirea la patru benzi a unui sector din DN71 Sinaia – Târgoviște – Bâldana

contract dn71
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia. Lucrările se vor derula pe Sectorul 1, Bâldana – Târgoviște, care va fi lărgit la patru benzi de circulație.

„Contractul a fost semnat cu Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI - S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, cu preţul de 869.183.617,08 lei, fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani”, informează reprezentanții companiei.

Modernizarea DN71, sectorul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea la 4 benzi de circulație, cu o lungime de 44,13 km, include și construirea sau modernizarea a patru poduri și a unui pasaj.

“Probabil una dintre cele mai importante vești pentru infrastructura rutieră a județului Dâmbovița, pentru municipiul Târgoviște, pentru perspectivele sale de dezvoltare, pentru șansele pe care le va căpăta după finalizarea acestui proiect: semnarea contractului de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște (extindere la 4 benzi, reabilitare, modernizare). Sper să înțelegem cu toții impactul pe care acest proiect, odată implementat, îl va avea. Este cel mai așteptat obiectiv de infrastructură rutieră din județ, cel mai disputat, cel mai folosit în campanii electorale. Astăzi, intră pe un făgaș normal”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image