fbpx

Copil de 10 ani prins la volan. Pasagerul său, un băiat cu un an mai mare

Copil de 10 ani prins la volan. Pasagerul său, un băiat cu un an mai mare

Image
Image

Doi copii, de 10 și 11 ani, au fost depistați, marți după-amiază, singuri într-o mașină pe care polițiștii au oprit-o pentru control. Cel mai mici dintre ei se afla la volan. Și mai grav, este al doilea caz în mai puțin de o săptămână. Sâmbătă seară, în aceeași localitate, a fost trasă pe dreapta o mașină condusă de un copil de 12 ani și în care se mai aflau doi pasageri,  de asemenea minori, de 13, respectiv 14 ani.

 

“La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 16:27, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit, pentru control, pe raza localității Voia, un autoturism.

La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un minor de 10 ani, din localitate, iar, ca pasager în autovehicul a fost identificat un alt minor, de 11 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință”, a anunțat IJP Dâmbovița.

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, tot la Voia, în comuna Crângurile, a fost înregistrat un caz similar. Atunci, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe DJ702A, în localitatea Voia, un autoturism la volanul căruia au identificat un minor de 12 ani, din localitate, iar, ca pasageri în autovehicul au fost identificați alți doi minori de 13 și 14 ani.

Și în acel caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. De asemenea, au fost demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.