Copil găsit mort într-o casă care a luat foc marți dimineață. O fetiță de 2 ani și mama ei au reușit să scape din calea flăcărilor

incendiu victimă copil a luat foc
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tragedie în prag de sărbători, într-o comună din Dâmbovița. Un copil de aproximativ un an a murit în casa care a luat foc în această dimineață. // UPDATE În locuință se mai aflau o fetiță de 2 ani și un adult, se pare mama copiilor.

******************************** 

UPDATE

Al doilea copil, care a scăpat cu viață, ar fi o fetiță de doi ani, potrivit IJP Dâmbovița. Polițiștii menționează și că adultul găsit la locul tragediei ar fi mama copiilor, o tânără de 20 de ani.

******************************** 

Pompierii au fost alertați, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că o locuință din localitatea Vișina a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul se manifesta la o casă de pe str. Sudului.

La locul evenimentului au fost trimise două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Salvatorii au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Din păcate, focul a făcut și o victimă. Pe timpul operațiunilor de stingere, salvatorii au găsit, într-o cameră a locuinței, un copil decedat. Micuțul care a pierit în casa mistuită de flăcări avea aproximativ un an.

Potrivit ISU Dâmbovița, o fetiță de trei ani și bunica ei. Cele două s-au autoevacuat, dar femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.

Sâmbătă, tot în Dâmbovița, la Ciocănești, o femeie de 70 de ani a murit în incendiul care i-a cuprins locuința.

Cu două zile în urmă, și în Prahova, un incendiu a distrus complet o casă, iar în interior pompierii au descoperit trupul carbonizat al unei tinere de 30 de ani.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: ISU Dâmbovița

 

 

 

Image