Creșa nr. 13 Târgoviște se redeschide astăzi, după o investiție care i-a dublat capacitatea

Creșa nr. 13 Târgoviște se redeschide astăzi, după o investiție care i-a dublat capacitatea
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Conducerea Primăriei Târgoviște a anunțat că de luni este redeschisă Creșa nr. 13, care a trecut printr-un amplu proces de modernizare și extindere.

Lucrările în cadrul proiectului ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13, Târgoviște” au însemnat o investiție de 6.211.927,19 lei (inclusiv TVA), finanțată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală

“Prin investiția menționată, s-a realizat atât extinderea imobilului existent cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale. De remarcat că imobilul construit are o amprentă la sol de peste 900 mp și dublează numărul copiilor care vor putea beneficia de serviciile creșei. Totodată, sunt asigurate, la un nivel de calitate de excepție, toate dotările necesare unei unități de învățământ antepreșcolar”, a declarant primarul Cristian Stan.

Potrivit acestuia, pe lângă lucrările propriu-zise, fondurile au fost utilizate și pentru pătuţuri si lenjerii unice pentru fiecare copil, instalație de supraveghere video, lift pentru persoane cu dizabilități, mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare de rufe, lăzi frigorifice, utilaje pentru bucătărie, grupuri sanitare separate pentru copii și, respectiv, personal, cabinet medical si echipamente, instalație de avertizare, alarmare și stingere incendiu, jucării individuale, măsuţe, scaunele, etc.

 

 

Image