Crimă în Dâmbovița! O fostă învățătoare din Băleni ar fi fost omorâtă în bătaie de concubin

Crimă în Dâmbovița! O fostă învățătoare din Băleni ar fi fost omorâtă în bătaie de concubin
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Moartea unei femei din Băleni, survenită joi, este considerată suspectă, iar cazul a ajuns în atenția procurorilor. O persoană se află, deja, în custodia polițiștilor.

 

Inițial, IJP Dâmbovița a anunțat că, la data de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie, de 36 de ani, cu privire la faptul că vecina acesteia se află inconștientă în pat. Cadrele medicale au constatat decesul femeii, în vârstă de 63 de ani, a precizat sursa citată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și au început cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, totodată, urmând să fie efectuată necropsia victimei pentru stabilirea cauzei decesului.

Un suspect în cazul morții femeii din Băleni

Ulterior, potrivit IJP, dosarul penal întocmit a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, faptă prevăzută de art. 195 din Codul Penal.

“Precizăm faptul că persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor, urmând să fie prezentată procurorului de caz pentru dispunerea măsurilor legale”, au transmis polițiștii, în cursul zilei de vineri.

Presa locală scrie că victima ar fi o fostă învățătoare, iar suspectul – nimeni altul decât concubinul acesteia. Între cei doi ar fi existat certuri dese și femeia ar mai fi fost agresată de iubit și în trecut.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image