Image

Dâmbovițean prins în flagrant! Individul ar fi șantajat primarul unei localități cu publicarea de articole defăimătoare

Dâmbovițean prins în flagrant! Individul ar fi șantajat primarul unei localități cu publicarea de articole defăimătoare
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat din localitatea dâmbovițeană Ciocănești a fost prins în flagrant, în cursul zilei de miercuri, în timp ce primea 3.000 de lei de la o persoane pe care o șantajase cu publicarea de articole defăimătoare.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui bărbat din comună Ciocăneşti, sat Decindea, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Cel în cauză a fost surprins, pe parcursul acestei zile, în flagrant delict, pe raza localităţii Ciocăneşti, în timp ce ar fi pretins şi primit 3.000 de lei de la persoana vătămată. La activitate au participat procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari. Totodată, activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române", a informat IJP Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe 7 februarie, bărbatul și-ar fi amenințat victima "cu publicarea mai multor articole defăimătoare pe o reţea de socializare, dacă nu va primi 32.000 de lei. De asemenea, în schimbul banilor bănuitul ar fi trebuit să renunţe la toate plângerile făcute. Poliţiştii desfășoară în continuare activităţi de cercetare sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz, urmând ca bănuitul să fie reţinut pentru 24 de ore", au precizat reprezentanții IJP miercuri seară.

Potrivit unor surse, partea vătămată ar fi nimeni altul decât primarul localității Ciocănești.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image