fbpx

Din nou ”acasă”. Chindia se întoarce pe Ilie Oană

Din nou ”acasă”. Chindia se întoarce pe Ilie Oană

Image
Image

Chindia Târgoviște revine în Casa Liga 1, în calitate de gazdă, pe stadionul “Ilie Oană”.

Dâmbovițenii antrenați de Emil Săndoi au căpătat, justificat, statutul de revelație în Casa Liga 1, deși Chindia este nevoită să schimbe mai mereu stadionul pe care evoluează ca echipă organizatoare. După o serie de partide disputate la Ploiești, pe arena “Ilie Oană”, a urmat o mutare provizorie la Giurgiu, pe stadionul Astrei. Chindia a stabilit, apoi, organizarea jocurilor de pe teren propriu la Buftea, la Centrul Național de Fotbal, pentru a reveni, acum, pe stadionul ploieștean. După discuții și consultări între cele două grupări, Petrolul și Chindia, prin intermediul CSM Ploiești, s-a ajuns la un acord preliminar care le permite lui Daniel Florea și compania să susțină partidele cu CFR Cluj, pe 1 februarie, ora 20.00, și FC Botoșani, pe 4 februarie, ora 17.30, pe arena Ilie Oană. 

“Referitor la revenirea echipei Chindia Târgovişte pe stadionul «Ilie Oană», pentru partidele cu CFR Cluj şi FC Botoşani, fac următoarele precizări:

Convenţia pentru închirierea stadionului este o soluţie de compromis la care s-a ajuns pentru a obţine dreptul de preemţiune asupra mobilierului din lojele arenei «Ilie Oană», ajuns în posesia domnului Remus Nedelcu, domiciliat în Târgovişte.

În acest sens, a fost încheiat un proces verbal valabil până la data de 30 iunie 2021, conform căruia, dacă proprietarul va decide să vândă bunurile, CSM Ploieşti, administratorul arenei, are drept de preemţiune, adică are prioritate să cumpere bunurile respective. Cu menţiunea că la aceeaşi dată, 30 iunie 2021, se încheie şi protocolul de închiriere a stadionului către Chindia Târgovişte (protocolul nr. 86, din 22.04.2020). 

Pe înţelesul tuturor, cu «preţul» de a le închiria celor de la Chindia stadionul «Ilie Oană» pentru două meciuri, am evitat pericolul de a rămâne fără mobilierul din loje, lucru care s-ar fi putut întâmpla dacă proprietarul lua decizia de a-l vinde. Vorbim despre un mobilier pe care administratorul judiciar al SC Petrolul, Via Insolv, l-a scos l-a licitaţie după falimentarea echipei”, a declarat pe această temă consilierul local Dragoş Machiţescu.

Chindia întâmpină cele două jocuri care urmează, pe arena Ilie Oană, cu CFR Cluj și FC Botoșani, de pe poziție de play-off în Casa Liga1, locul 6, cu 28 de puncte acumulate.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.