fbpx

Directorul unei școli din Dâmbovița, agresat de tatăl unui elev

Image
Image

Scandal, luni dimineață, la școala din localitatea dâmbovițeană Bădulești. Un bărbat a reclamat, la 112, că ar fi fost agresat în incinta unității de învățământ. Incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 9.05, la fața locului fiind trimiși polițiști de la Crângurile.

IJP Dâmbovița a anunțat că, în urma cercetărilor efectuate, aceștia au stabilit că victima se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu când ar fi fot agresat de tatăl unui elev. Persoana agresată nu a solicitat intervenția ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit IJP, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările derulându-se sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Potrivit unor surse, persoana agresată ar fi chiar directorul școlii, iar conflictul ar fi izbucnit după ce copilul s-ar fi plâns părintelui său că bărbatul l-ar fi certat.

Sursa foto: primaria-crangurile.ro

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.