fbpx

Doi adolescenți dați pe mâna Poliției, după ce au folosit aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz

Doi adolescenți dați pe mâna Poliției, după ce au folosit aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz

Image
Image

Doi adolescenți care foloseau aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz din municipiul Târgoviște au fost prinși în fapt de un jandarm aflat în timpul liber. Acesta și-a chemat colegii în ajutor, iar cei doi au fost dați pe mâna Poliției.

Întâmplarea a avut loc, ieri după-amiază, în apropierea unui complex comercial din municipiu.

“O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit prompt în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz.

Persoanele au fost conduse la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoțit de către unul dintre părinți. În urma efectuării controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroșocuri. Cei doi au afirmat că le-au achiziționat, recent, pentru autoapărare, iar situația din spațiul public se crease pe fondul unor neînțelegeri”, au relatat reprezentanții IJJ Dâmbovița.

Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare, care au fost înaintate Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: IJJ Dâmbovița

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.