Doi dâmbovițeni au fost reținuți pentru că au ascuns urmele unui accident rutier și au șters-o de la locul evenimentului

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un șofer și pasagerul care se afla în mașina sa în momentul accidentului produs duminică, pe DN 71, la Doicești, au fost reținuți, luni, de polițiștii din Dâmbovița. Cei doi sunt cercetați pentru că ar fi modificat și șters urmele de la locul evenimentului.

"La data de 12 ianuarie a.c., pe Drumul Naţional 71, pe raza localităţii Doiceşti, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia un pasager din autoturism a suferit vătămări corporale uşoare. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de la Serviciul Rutier au stabilit ca autoturismul a fost condus de un bărbat din Vulcana-Pandele care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi care nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a lovit un stâlp din afara părţii carosabile. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto, împreună cu un pasager din autovehicul, ar fi modificat şi şters urmele de la faţa locului şi ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviinţarea poliţiei", a anunțt IJP Dâmbovița.

Marți, cei doi vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Foto cu caracter ilustrativ

Image