Dosar penal, la Târgoviște, după ce doi tineri l-ar fi păcălit pe președintele unei secții de votare

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către președintele unei secții de votare cu privire la faptul că doi tineri i-au spus că li s-ar fi oferit bani pentru a vota, a informat duminică purtătorul de cuvânt al MAI.

Sursa citată a anunțat că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor.

În timpul audierii, tinerii au susținut că a fost vorba, de fapt, de o glumă.

UPDATE - "Polițiștii din cadrul Poliției Mun.Târgoviște au fost sesizați de către președinta secției de votare nr.59 din Târgoviște cu privire la faptul că doi tineri, din localitate, după ce și-au exercitat dreptul la vot în incinta secției de votare nr.55, au ieșit pe holul Școlii nr. 9 și și-au fotografiat cu telefoanele personale cărțile de identitate, pe care se afla aplicat autocolantul ce justifica prezența la vot intrucât un partid politic le-ar fi oferit 50 lei.Fiind audiați, tinerii au recunoscut afirmația făcută în fața președintei secției de votare, respectiv că ar primi de la un partid politic 50 de lei, dar au precizat că a fost făcută în mod ironic, nefiind adevărată.  De asemenea, declară că nu au fost abordați niciodată în vederea coruperii votării cu vreo anumită formațiune politică și nici nu le-a fost promisă sau oferită o sumă de bani. În cauză,  a fost întocmit un dosar penal pt. săvârșirea infracțiunii de coruperea alegătorilor", au detaliat reprezentanții IJP Dâmbovița.

Image
Image