Două accidente mortale, azi-noapte, pe DN 71 și DN 72. Unul dintre șoferii implicați se afla sub influența alcoolului

Două accidente mortale, azi-noapte, pe DN 71 și DN 72. Unul dintre șoferii implicați se afla sub influența alcoolului
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Două accidente grave, soldate cu decesul a două persoane și rănirea unei a treia victime, au avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în județul Dâmbovița.

Primul eveniment s-a petrecut după miezul nopții, pe DN 71 Sinaia - Târgoviște, pe raza localității Aninoasa. "Un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, nesemnalizat. A rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia, ambele din atelaj. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto de 46 ani, a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se desfăşoară activităţi pentru identificarea celor două victime şi se efectuează cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului", a anunțat IJP Dâmbovița.

Un al doilea accident mortal a fost anunțat de Polițe în jurul orei 5.00. Din primele date, un camion s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 72, la Lucieni. Conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, și-a pierdut viața.

 

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: zch.ro)

Image