Explozie urmată de incendiu, azi-noapte, într-un bloc din Târgoviște

explozie incendiu targoviste
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O explozie puternică, urmată de incendiu, a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, într-un apartament de la etajul întâi al unui bloc din Târgoviște. O persoană a fost rănită, iar alte câteva zeci s-au autoevacuat.

 

Trei echipaje de stingere, o ambulanță SMURD, una de descarcerare și o autospecială pentru lucru la înălțime au intervenit pe str. Popescu Radu din Târgoviște, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu. În locuința afectată au ars un furtun și materiale textile, iar un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la nivelul feței, având nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Dâmbovița, deflagrația a afectat ușa de la intrarea blocului, ușa, ferestrele și balconul apartamentului, dar și trei autoturismul parcate în zona imobilului.

30 de persoane s-au autoevacuat, în urma evenimentului. Pompierii spune că, la o primă evaluare a urmărilor exploziei, structura blocului nu ar fi afectată, dar a fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcții, pentru efectuarea unor verificări de specialitate.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: ISU Dâmbovița

Image
Image