Image

FOTO și VIDEO 🎦 Percheziții DIICOT la traficanți de droguri care acționau în penitenciare

percheziții diicot droguri
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Șapte percheziții domiciliare au loc, luni dimineață, în județele Timiș și Dâmbovița, într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept. Ancheta vizează inclusiv deținuți care ar fi vândut substanțele interzise în penitenciare.

 

Perchezițiile sunt derulate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –Biroul Teritorial Dâmbovița, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și Timișoara.

{showtime 292}

“În perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, mai multe persoane, parte aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, au efectuat acte de preparare, confecționare, achiziționare, transport, introducere, prin disimularea prin impregnare în hârtie și materiale textile, și comercializare în unitățile de detenție a unor cantități de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate o armă și mai multe elemente de muniție, o sabie, o baionetă, mai multe carduri bancare, nouă telefoane mobile, un cântar de precizie precum și alte mijloace de probă”, a anunțat DIICOT Dâmbovița.

Nouă persoane vor fi audiate de procurori.

Acțiunea este realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române și cu suportul de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa imagini: DIICOT – Poliția Română

 

Image
Image