fbpx

FOTO 📸 Conacul Koșca, cu unul dintre cele mai frumoase domenii boierești din țară, a fost scos la vânzare

FOTO 📸 Conacul Koșca, cu unul dintre cele mai frumoase domenii boierești din țară, a fost scos la vânzare

Image
Image

Romania Sotheby’s International Realty a listat la vânzare Conacul Koșca din Dragodana. Domeniul, considerat unul dintre cele  mai frumoase care datează din sec. al XIX-lea, are un preț de 690.000 de euro.

 

Domeniul, întins pe o suprafață de două hectare de teren, cuprinde patru clădiri. Dintre ele, se remarcă Conacul, cu o suprafață de 306 mp, 6 camere, 4 băi, salon, bucătărie, terasă cu ciubăr și piscină. La interior, clădirea este dominată de lemn, ferestre mari ce permit infuzia de lumină și sobe de teracotă, ce păstrează specificul rustic al întregului conac, potrivit detaliilor furnizate de Romania Sotheby’s International Realty.

Casa secundară are o suprafață de 238 mp, care include 4 camere, salon, bucătărie, baie, garaj interior și o terasă care oferă o priveliște superbă asupra văii.

Pe teren se află și o fosta cramă boierească de 218 mp, construită pe trei niveluri subterane. În trecut această incintă a avut o întrebuințare industrială, fiind o mini fabrică de produse lactate.

Conacul Koșca este înconjurat de o livadă cu peste 300 de pomi fructiferi.

“Domeniul Koșca este unul dintre cele mai frumoase din Muntenia, care a reușit să-și păstreze de-a lungul timpului caracterul traditional. De asemenea, un avantaj important este că tot ansamblul istoric a fost restaurat și astfel poate fi valorificat imediat economic în diverse moduri: ca spațiu de cazare și de evenimente sau luat în calcul pentru potențialul său agricol sau pomicol”, a declarat Constantin Prisecaru, Managing Partner Romania Sotheby’s International Realty.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursa foto: Romania Sotheby’s International Realty

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.