fbpx

FOTO | Bărbat din Dâmbovița, cercetat pentru tăinuire în legătură cu furturi de obiecte de colecție din Belgia și Marea Britanie

FOTO | Bărbat din Dâmbovița, cercetat pentru tăinuire în legătură cu furturi de obiecte de colecție din Belgia și Marea Britanie
Previous Next
Image
Image

Un bărbat de 37 de ani, din Dragodănești (jud. Dâmbovița), este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, cu privire la care oameni legii spun că s-au sesizat din oficiu, la începutul acestei săptămâni.

Miercuri, aceștia au descins la domiciliu persoane bănuite.

"În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat tablouri de colecție, bijuterii, băuturi alcoolice, un aparat de fotografiat cu o vechime de peste 80 de ani, un generator, veselă, scule electrice, o minge de crichet de colecție, 8 detectoare de metal, 10 binocluri de colecție, 10 laptopuri, un aparat de sudură, o vioară și patru arme de vânătoare. Totodată, din cercetări a reieșit că bunurile ar proveni din comiterea unor fapte de furt de pe teritoriul Belgiei si al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Valoarea prejudiciului creat se ridica la aproximativ 30.000 de euro", a anunțat IJP Dâmbovița.

Activitățile de cercetare au fost desfășurate în colaborare cu autoritățile din Belgia și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale.

 

Sursa foto: IJP Dâmbovița

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.