fbpx

Funcționari publici din Dâmbovița, suspectați de fapte de corupție

Funcționari publici din Dâmbovița, suspectați de fapte de corupție

Image
Image

Șase percheziții au avut loc la finalul săptămânii trecute, inclusiv la instituții publice din Dâmbovița, ancheta vizând trei funcționari bănuiți de fapte de corupție.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită, complicitate la luare de mită și înșelăciune de către funcționari publici, în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, a anunțat DGA. În acest context, joi au fost derulate șase percheziții domiciliară, la domiciliile și locurile de muncă a 3 funcționari publici și la sediul a două instituții publice de pe raza județului Dâmbovița.

Trei suspecți au fost audiați la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

În cauză, anchetatorii au beneficiat de sprijin din partea lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov și serviciile județene anticorupție Prahova, Argeș și Buzău, precum și a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi. La instrumentarea cauzei,  Inspectoratului General al Poliției Române a oferit suport prin Direcția de Operațiuni Speciale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.