Image

UPDATE Accident de muncă mortal, vineri dimineață, la o firmă din Dâmbovița

accident de muncă dambovita
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O persoană a fost rănită grav, vineri dimineață, într-un accident de muncă petrecut în cadrul unei firme din comuna dâmbovițeană Niculești. UPDATE - Victima a fost declarată decedată.

 

ISU Dâmbovița a anunțat că o victimă a fost găsită inconștientă după ce a fost prinsă într-un utilaj în funcțiune. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.15.

Pentru gestionarea situației de urgență intervine Garda Cornești cu o autospecială de intervenție si o ambulanță SMURD și SAJ DB cu un echipaj.

Echipajele medicale execută manevre de resuscitare.

Este al doilea astfel de accident petrecut în Dâmbovița, în această săptămână, după cel de luni, de la o firmă de prelucrare mase plastice din comuna Petrești, când un bărbat a fost prins într-o presă hidraulică.

UPDATE - Din nefericire, persoana rănită nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, a anunțat ISU Dâmbovița. Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

UPDATE - Tragicul accident a avut loc la o firmă de producție și conservare a cărnii.

UPDATE - Potrivit Poliției Dâmbovița, victima este un bărbat de 48 de ani, din Moreni. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările  producerii evenimentului.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: arhiva ISU Dâmbovița

Image
Image