Investiție de peste 5 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea Grădiniței nr. 4 din Moreni

Investiție de peste 5 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea Grădiniței nr. 4 din Moreni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Administrația locală a municipiului Moreni a semnat contractul de proiectare și execuție pentru "Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi echiparea Grădiniţei cu program prelungit nr. 4 Moreni", care intră astfel în linie dreaptă. Lucrările vor fi executate în termen de 18 luni de la momentul semnării ordinului de începere.

Valoarea contractului este de 5.327.035 lei, iar lucrările vor viza modernizarea infrastructurii existente (Corp C1 - Clădire existentă) şi extinderea clădirii (Corp C2).

"Concret, prin acest contract de proiectare și execuție se va realiza: reabilitare, refuncţionalizare, echipare şi extindere - unitatea de învăţământ va dispune de un număr de 11 săli de clasă, o sală de mese şi o sală multifuncţională; extindere Corp C2 cu funcţiunea de sală de mese şi sală multifuncţională în vederea satisfacerii condiţiilor necesare desfăşurării în condiţii optime a activităţilor din cadrul grădiniţei. De asemenea, reabilitarea vizează realizarea unui gard de împrejmuire, amenajarea unui loc de joacă în curtea interioară, încălzire centrală, înlocuire ferestre, dotări săli de clasă", au precizat reprezentanții Primăriei Moreni.

Contractul de finanțare pentru acest obiectiv a fost semnat în iulie 2019, proiectul beneficiind de finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

De noile condiții vor beneficia peste 160 de preșcolari din municipiul Moreni.

 

 

Image
Image