fbpx

Licitație de aproximativ șase milioane de euro pentru un nou stadion, la Târgoviște

Licitație de aproximativ șase milioane de euro pentru un nou stadion, la Târgoviște

Image
Image

Compania Națională de Investiții a lansat licitația în vederea atribuirii contractului privind proiectarea și construirea stadionului municipal Târgoviște.

Valoarea contractului a fost estimată la 263.095.851,09 lei, fără TVA, durata este de 102 luni, iar ofertele pot fi transmise, în cadrul procedurii, până pe 18 august.

“Valoarea maximă pentru implementarea proiectului este de aproximativ 300.000.000 lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând, din această sumă, 25.000.000 de lei, dar și terenul necesar investiției. Stadionul va fi un complex sportive județean și regional, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice. Se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism. Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din Liga I, din competițiile europene, dar și meciurile echipei naționale de fotbal”, a anunțat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Noul stadion va avea o capacitate de 12.012 locuri și va dispune de pistă de atletism, 434 de locuri de parcare și spații pentru alimentație și comerț.

“Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportive național și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe”, a mai spus președintele CJ.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.