fbpx

Licitație pentru întocmirea documentației aferente construirii noului stadion din Târgoviște

Image
Image

Compania Națională de Investiții (CNI) a scos la licitație, la începutul acestei luni, prin  platforma de achiziții publice SICAP, contractul de prestări servicii având ca obiect ”Elaborare studiu de fezabilitate și studii de specialitate – Construire Stadion Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

În anunțul publicat în SICAP, CNI anunță că proiectul are o valoare estimată 542.904,10 lei, fără TVA. Termenul limită de depunere a ofertelor este 30.09.2019, ora 15.00. Documentația care va fi elaborată în baza acestui contract  va sta la baza realizării proiectului tehnic și execuției obiectivului de investiții.

Valoarea totală estimată a investiției ,,Stadion Municipiul Târgovişte” este de 133.693.847 lei (29,3 milioane Euro). Autoritățile au în vedere construirea unui obiectiv cu o capacitate de 15.000 locuri, dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby. Stadionul va dispune și de anexe sportive, facilități pentru antrenament, căi de acces, parcări pentru public și pentru personalul de serviciu, parcări specializate pentru vehiculele serviciilor de urgență, spații pentru alimentație și consum, dar și spații verzi amenajate, în conformitate cu cerințele Federației Române de Fotbal și ale Federației Române de Rugby.

Proiectul a fost avizat de CNI acum doi ani.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.