fbpx

Licitație pentru realizarea cadastrului, gratuit, inclusiv în nouă localități din Dâmbovița

Licitație pentru realizarea cadastrului, gratuit, inclusiv în nouă localități din Dâmbovița

Image
Image

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat, săptămâna trecută, o procedură de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 261 de unități administrativ-teritoriale (UAT), din 35 de județe. Pe listă se regăsesc și nouă localități din județul Dâmbovița.

Lucrările de cadastru general sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR), iar procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi este de 1.587.138 de hectare. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 299.713.704 de lei (fără TVA). 

Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), astfel încât la această procedură pot depune oferte operatori economici din țară sau din străinătate care îndeplinesc cerințele solicitate de ANCPI. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 septembrie 2020.

ANCPI aprecizat că selectarea  UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare:  localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României; localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe; localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Pe noua listă pentru care se organizează, acum, procedura de achiziție au fost incluse localitățile dâmbovițene Bucșani, Gura Ocniței, Lucieni, Lungulețu, Mătăsaru, Mogoșani, Petrești, Răzvad și Ulmi.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.