Mai multe persoane reținute pentru tâlhării prin metoda "distragerii atenției", pe autostrăzi și drumuri naționale

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din Dâmbovița, sprijiniți de colegii de la inspectoratele de poliție din Argeș și Giurgiu, au descins, săptămâna trecută, la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale. Mai mulți indivizi au fost reținuți.

Perchezițiile au fost derulate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție județene Argeș și Giurgiu. În total, nouă descinderi au avut loc pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoane bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenției”.

"Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară", a anunțat IJP Dâmbovița.

11 persoane au fost duse la audieri, întreaga acțiune derulându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În urma descinderilor, patru persoane au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, Parchetul urmând să decidă măsurile preventive în cazul indivizilor cercetați pentru furt calificat.

 

 

 

Image
Image