fbpx

Managerul SJU Târgoviște a fost amendat după ce zeci de cadre medicale au ieșit în stradă pentru a se închina la moaște

Managerul SJU Târgoviște a fost amendat după ce zeci de cadre medicale au ieșit în stradă pentru a se închina la moaște

Image
Image

Managerul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost amendat cu 20.000 de lei pentru că, marți, zeci de angajaţi ai unităţii medicale au ieşit în stradă să se închine la moaştele Sfântului Nifon. "Ca urmare a apariţiei în spaţiul public referitoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, DSP Dâmboviţa s-a autosesizat şi a sancţionat managerul unităţii sanitare cu o amendă în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor HG 857/2011, pentru neaplicarea de către conducerea spitalului menţionat a măsurilor antiepidemice de prevenire şi răspândire a infecţiilor. În acelaşi timp, la nivelul instituţiilor MAI se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare privind distanţarea socială, urmând a fi aplicate măsuri conform legislaţiei în vigoare", precizează Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică.

Incidentul s-a petrecut cu prilejul unei procesiuni organizate la Târgoviște de Arhiepiscopie. Culmea, acțiunea a fost derulată "pentru încetarea pandemiei", iar imagini au fost publicate chiar pe site-ul Arhiepiscopiei.

Potrivit Agerpres, procesiunea a trecut prin faţa spitalelor şi bisericilor, credincioşii fiind îndemnaţi să o urmărească de la balcon. În faţa Spitalului Judeţean Târgovişte, însă, pe stradă au ieşit mai mulţi angajaţi, cei mai mulţi echipaţi cu măşti, halate şi papuci de interior, iar imaginile au apărut pe reţele de socializare. Inclusiv managerul spitalului era alături de angajaţii care s-au închinat la trecerea moaştelor.

Sursa foto: Arhiepiscopia Târgoviște

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.