Modernizare de peste 6,5 milioane de lei la Grădinița nr. 4 din Moreni

gradinita moreni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Luna octombrie a marcat finalul lucrărilor de modernizare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 din Moreni, un proiect derulat din fonduri Regio.

La evenimentul de inaugurare a proiectului „Modernizarea, extinderea și echiparea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 4, Moreni”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 - „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”, a luat parte, alături de autoritățile locale și județene, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.

Lucrările derulate la unitatea de învățământ din Moreni au vizat modernizarea construcției existente, extinderea, dar și dotarea la standarde moderne.

“Proiectul de modernizare și extindere a GPP Nr. 4 a presupus realizarea unor lucrări de extindere a corpului C2 cu rol de sală de mese și spațiu multifuncțional, precum și reabilitarea, refuncționalizarea, echiparea cu echipamente electronice, mobilier și dotările specifice grădiniței. În urma realizării investiției se așteaptă o creștere a numărului de copii înscriși la unitatea de învățământ preșcolar cu 2% anual”, explică o informare transmisă de ADR Sud Muntenia.

“Municipiul Moreni are una dintre cele mai frumoase grădinițe din județul Dâmbovița”, a spus președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, menționând că administrația locală are în vedere alte investiții în învățământul din Moreni, având pregătite proiecte de aproximativ 10.000.000 de euro.

Bugetul proiectului pentru Grădinița nr. 4 s-a ridicat la 6.577.525,99 lei, din care 4.917.692,49 de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR, aproximativ 752 mii de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Național, iar 115 mii de lei este contribuția din partea Primăriei Municipiului Moreni, în calitate de beneficiar.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image