fbpx

UPDATE. Muncitor îngropat de viu în localitatea Cojasca

UPDATE. Muncitor îngropat de viu în localitatea Cojasca

Image
Image

 Un muncitor a fost îngropat de viu în localitatea Cojasca, din județul Dâmbovița.

Potrivit polițiștilor dâmbovițeni, din primele date a reieșit faptul că bărbatul a fost surprins de surparea unui mal de pământ, în timpul unor lucrări realizate la o rețea de canalizare.

De îndată de bărbatul a fost scos de sub mormanul de pământ s-a trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Cercetările polițiștilor se îndreaptă acum spre stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii cumplitului eveniment.

UPDATE
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BASARAB I” Dâmbovița, astăzi, în jurul orei 15:00, pompierii au fost solicitați în comuna Cojasca pentru salvarea unei persoane surprinse sub un mal de pământ în timp ce efectua lucrări la o rețea de canalizare.

La locul tragicului eveniment s-a deplasat un echipaj de intervenție de la Garda Cornești (cu o autospecială de intervenție), care a acționat pentru aducerea victimei la suprafață.

Victima (bărbat de 32 ani) a fost scoasă de pompieri (în stare de inconștiență) și predată echipajului de ambulanță SAJ, sosit la fața locului. Din nefericire, aceasta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Sursă foto ISU Dâmbovița.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.