fbpx

Noul sistem de monitorizare din Târgoviște, gata la începutul școlii

Noul sistem de monitorizare din Târgoviște, gata la începutul școlii

Image
Image

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Stan, a anunțat, săptămâna trecută, că noul sistem de monitorizare video din municipiul Târgoviște va fi complet operațional cel târziu la debutul noului an școlar.

Sistemul va fi format din 180 de camere video, cele mai multe achiziționate acum, pentru modernizarea și extinderea sistemului de monitorizare existent în municipiu.

„Prin implementarea acestui proiect, mare parte din spațiul public din municipiul Târgoviște va beneficia de monitorizare video prin intermediul a 147 de camere, care se adaugă celor 33 de camere existente în acest moment.  Unitățile de învățământ, parcurile, locurile de joacă, parcările publice si alte zone aglomerate vor beneficia de supraveghere video permanentă. Sistemul va permite și stocarea datelor și va fi utilizabil inclusiv pe timp de noapte. Proiectul are aplicații importante în ceea ce privește prevenirea infracționalității (siguranța persoanei, protecția bunurilor împotriva furturilor, distrugerilor sau a actelor de vandalism), circulația pe drumurile publice, disciplina în construcții, protecția mediului, etc.”, a menționat edilul.

Lucrările pentru montarea echipamentelor au început în ianuarie, iar următoarea etapă a proiectului vizează instalarea de camere video de supraveghere în parcările de reședință.

 

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.