UPDATE | Tragedie într-o comună din Dâmbovița. Frate și soră, de 7 și 9 ani, au murit după ce au căzut într-o groapă plină cu apă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Echipajele de salvare intervin, miercuri, în satul Bălteni din comuna dâmbovițeană Conțești, pentru recuperarea a doi copii căzuți într-o groapă.

Din primele informații furnizate de IJP Dâmbovița, incidentul s-ar fi petrecut la ieșirea căre localitatea Mavrodin, în apropierea unei stații de epurare.

Victimele sunt un băiat și o fată, de 9, respectiv 7 ani, frate și soră.

Poliția a anunțat că băiatul a fost scos la suprafață și i se efectuează manevre de resuscitare. În același timp, au loc operațiuni pentru scoaterea fetiței.

UPDATE  - Groapa în care au căzut copiii era excavată și plină cu apă.

La fața locului, ISU Dâmbovița intervine cu autospeciale de pompieri, motopompe și ambulanță SMURD. De asemenea, au fost trimise și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

UPDATE - IJP Dâmbovița a anunțat că și fetița a fost recuperată. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru niciunul dintre copii, cei doi fiind declarați decedați.

Trupurile neînsuflețite vor fi preluate de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Poliția a demarat deja cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

UPDATE - Din primele cercetări se pare că cei doi copii se jucau pe șantierul de la marginea localității, unde se executau lucrări pentru construirea unei stații de epurare a apei, iar la un moment dat au căzut în groapă. Groapa în care au căzut copiii are o adâncime de 2 m și laturile de 20x20 m.

Sursa foto: gazetadambovitei.ro

Image