Opt milioane de lei pentru reabilitarea termică a Școlii “Radu cel Mare” Târgoviște

scoală târgoviște reabilitare termica
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primăria Târgoviște este în plin proces de obținere a finanțărilor pentru reabilitarea mai multor unități de învățământ. Până la finalul anului, autoritățile locale speră să identifice soluții financiare pentru rezolvarea celor mai mari dintre problemele care există în infrastructura din învățământ.

Un nou proiect care va atrage fonduri pentru unitățile de învățământ din municipiu vizează Școala Gimnazială „Radu cel Mare”.

“Am primit rezultatul evaluării cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul Planului național de redresare și reziliență, apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, componenta 5 - Valul renovării, operațiunea B.2: «Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice».

Unitatea de învățământ va face obiectul unui proiect în valoare de peste 8.000.000 lei, prin care întreg imobilul va fi termoizolat, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice etc.”, a declarant primarul Cristian Stan.â

 

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image