Opt persoane care aveau culturi de canabis în Dâmbovița au fost trimise în judecată de DIICOT

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată  a inculpaţilor L. A., M. G. D.,  M. I. O., C. D. M., I. A. I. M., O. M. O., K. J. şi M. V.,  pentru săvârșirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic  de droguri de risc, în formă continuată.

"În perioada aprilie 2018-noiembrie 2018, inculpaţii L.A, M. G. D. şi M. I. O. au constituit un grup infracţional organizat la care au aderat inculpaţii M. V.,O.O., K. J. şi I. A. I. M., în vederea comiterii infracţiunii de trafic ilicit de  droguri de  risc în formă continuată, activitatea membrilor grupului infracţional constând în luarea rezoluţiei infracţionale de a înfiinţa culturi de canabis în scop de comercializare. S-a reţinut faptul că membrii grupului au întreprins demersurile necesare pentru amenajarea de locaţii, studierea modului de creştere a plantelor de canabis, achiziţionarea de echipamente, instalaţii şi nutrienţi, inculpaţii înfiinţând  culturi de canabis în scop de comercializare, într-un număr de trei imobile situate pe raza comunei Tărtăşeşti şi a oraşului Răcari", se arată în actul de sesizare indicat de procurorii DIICOT.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, în imobilul situat în comuna Tărtăşeşti, sat Tărtăşeşti, jud. Dâmboviţa, a fost găsită o cultură de canabis constituită dintr-un număr de  155 plante canabis, cu masa netă verde în cantitate de  157.800 grame şi masa netă uscată de 34.470 grame  precum şi  cantitatea totală de 11.200 grame canabis, cu masa netă după uscare de 5.584 grame.

În comuna Tărtăşeşti, sat Gulia, județul Dâmbovița, cu ocazia percheziţiei domiciliare a fost găsită o cultură de canabis constituită dintr-un număr de 350 plante, cu masa netă verde în cantitate de  82.650 grame, iar în oraşul Răcari jud. Dâmboviţa,  a fost   găsită o cultură de canabis constituită dintr-un număr de 98 plante de canabis, cu masa netă verde în cantitate de  26.250 grame precum  şi cantitatea de 900 grame canabis, destinaţia culturilor și a plantelor fiind  comercializarea.

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii, iar dosarul a fost  înaintat Tribunalului Bucureşti.

Sursa foto: DIICOT

 

 

Image