fbpx

Patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor făcute de polițiștii Dâmbovițeni, privind înmatricularea unor mașini cu acte false

Patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor făcute de polițiștii Dâmbovițeni, privind înmatricularea unor mașini cu acte false

Image
Image

Patru persoane audiate, joi, de polițiștii dâmbovițeni de Investigații Criminale, într-un dosar privind infracțiuni la înmatricularea unor autoturisme, au fost reținute pentru 24 de ore, iar vineri vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea de masuri preventive, au anunțat reprezentanții IJP.

 

Ancheta vizează infracţiuni de fals sub înscrisuri sub semnătură privată (59 de acte materiale), fals în declaraţii (32 de acte materiale), instigare la fals intelectual sub forma participaţiei improprii (31 de acte materiale), uz de fals (3 acte materiale), complicitate la fals intelectual sub forma participaţiei improprii ( 11 acte materiale) privind înmatricularea provizorie în circulaţie a 31 de autovehicule de către autorităţi competente în domeniu din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Faptele ar fi fost comise în perioada 2019-februarie 2020.

Din cercetări a reieșit că ar fi fost înmatriculate provizoriu în circulaţie şi două autovehicule urmărite de autorităţile din Franţa şi Germania, a căror valoare se ridică la aproximativ 150. 000 de euro.

Polițiștii au mai anunțat că în cauză urmează să se efectueze cercetări şi pentru alte 750 de autovehicule înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din Bucureşti.

 

 

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: asigurarisalonta.ro)

 

 

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.