fbpx

Patru stații pentru reîncărcarea vehiculelor electrice şi electrice hibrid plug-in, montate în Târgoviște

Patru stații pentru reîncărcarea vehiculelor electrice şi electrice hibrid plug-in, montate în Târgoviște

Image
Image

În primele zile ale lunii august a început, la Târgoviște, montarea a patru staţii electrice destinate încărcării vehiculelor electrice şi electrice hibrid plug-in, în baza contractului în acest sens încheiat de administrația locală.

Cele patru stații de reîncărcare cu putere înaltă în curent continuu 50 kw sunt montate în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electrică prin achiziţia a 4 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”!

Potrivit primarului Cristian Stan, valoarea contractului este de de 576.000 lei fără T.V.A, iar finanţarea este asigurată în cadrul "Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in", gestionat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Cele patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice sunt montate pe strada Ialomiţei (în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie), în parcarea de lângă Piaţa Bărăţiei, pe strada Justiţiei (lângă Casa Armatei şi stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Bibliotecă Judeţeană).

Staţiile au o capacitate de minim 2 încărcări/oră/staţie de încărcare și vor fi puse în funcțiune până la finalul acestei luni.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.