fbpx

Peste 4,5 milioane de lei pentru noul centru de colectare a deșeurilor din Târgoviște

Peste 4,5 milioane de lei pentru noul centru de colectare a deșeurilor din Târgoviște

Image
Image

La Guvern au fost semnate, săptămâna trecută, primele contracte de finanțare pentru realizarea centrelor de colectare prin aport voluntar. Municipiul Târgoviște va primi, prin PNRR, aproape un milion de euro pentru realizarea unui astfel de obiectiv.

Centrul de colectare prin aport voluntar va asigura colectarea separată a deșeurilor municipale care nu pot fi colectate în sistem „door-to-door”, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri textile, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri de cadavre animale, deșeuri de gradină, deșeuri din construcții și demolări.

“Primul asemenea centru va fi construit în municipiu pe șoseaua Găești, va avea o suprafață de aproximativ 2500 mp, iar valoarea finanțării europene este de 4.558.786,51 de lei, integral nerambursabilă”, a anunțat primarul Cristian Stan.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.